If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Определено нестават за 146,ама то се продават и за твойта, разгледай каталога на кони.
Сега мисля да зема задните да видя за какво става въпрос,те май имат и регулиране на твърдоста.
Определено нестават за 146,ама то се продават и за твойта, разгледай каталога на кони.
Сега мисля да зема задните да видя за какво става въпрос,те май имат и регулиране на твърдоста.
Съвсем спря да си пиеш хапчетата Кога сложи предните та почна да мислиш за задни.
Колега alfista (както и другите колеги ) имам един въпрос? Когато закрепяш горе амортисьора за купето има ли някакъв шанс да се завъри наобратно пластината горе, в смисъл има ли значение как седи или както и да я завъртиш е все тая. Питам защото лятото си смених предните амортисьори и пружини с нови (амортисьорите са Globo , a прожините са оригинални като за модела) та.... по време на смяната левия амортисьор лезна страшно трудно и след смяната се усеща че от тази страна е доста по твърдо укачването отколкото от другата Мерси предварително и извинявайте за некомпетентния въпрос
Да посъбудим малко "друсащата" тема . Миналата седмица най-сетне намерих малко време да си монтирам конитата отзадзе (след модифициране естествено)- жълтички, пише регулируеми на тях, масленки, късички и стегнати. Резултата е следният : задника стана осезаемо по стегнат по време на движение, но има ли неравности по пътя е ад- клиника за разбиване на камъни в бъбреците и това не е единственият проблем, предницата си остана по-мека и се усеща, но пък на гладка настилка няма такъв кеф
Comment